KIRTASİYE VE OYUNCAK YARDIMI

OKULUMUZA KIRTASİYE VE OYUNCAK YARDIMI YAPILDI

Eskişehir Cahit Zarifoğlu Ortaokulu ''GEL BİR GÖNÜL İNŞÂ EDELİM'' sloganıyla düzenlediği ''GÖNÜL KÖPRÜSÜ'' yardım projesi kapsamında Sıcaksu İlkokulu Anasınıfı'na kırtasiye ve eğitsel oyuncak yardımı yaptı. Cahit Zarifoğlu Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Adalet SEYİDOĞLU'NUN organize ettiği yardım projesi çerçevesinde; okul idaresi, veli ve öğrencilerin katkılarıyla toplanan yardımlar okulumuza ulaştı. Öğrencilerimize dağıtılan kırtasiye malzemeleri yüzlerde tatlı bir tebessüm oluşturdu.

Anasınıfımızın temel ihtiyaçları olan eğitsel oyuncaklar başta olmak üzere; çocuk terlikleri, çocuk pandufları, renkli A4 kağıdı, sırt çantası, kalemlik, beslenme kutusu, saklama kabları, suluk, oyun hamuru, el ve parmak boyası, kuru boya, sulu boya, pastel boya, keçeli kalem, başlangıç kalemi,figürlü eğitici-öğretici yapboz, tak-çıkar vb çok sayıda malzemenin toplandığı proje kapsamında okulumuzun anasınıfı ihtiyaçları büyük oranda sağlanmış oldu. 

Ayrıca CAHİT ZARİFOĞLU  ORTAOKULU öğrencilerinin el emekleri ile hazırladığı, öğrencilerimizin isimlerine özel hediyeler de öğrencilerimizi özellikle mutlu etti.

Bu anlamlı proje kapsamında okulumuza yapılan yardım dolayısı ile Cahit Zarifoğlu Ortaokulu idaresine, proje organizatörü kıymetli öğretmenimiz Adalet SEYİDOĞLU'na, yardımsever veli ve öğrencilerine çok teşekkür ederiz.


04-11-202304-11-202304-11-202304-11-202304-11-2023



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 5  kişi beğendi